Mijn klas

Reünie 1993

Speciaal voor jullie die 25 jaar uit zijn, zetten we de deuren nog eens open. Of je het hier of later nu goed gedaan, of veel beter. We komen samen in een klasje van toen op de tweede verdieping van A met koffie en croissant.

Daarna een tour langs memorabele plekken van toen, als daar zijn: het welriekende zwembad, het nog beter ruikende wetenschapslokalen enz. Je moet bij de directeur langskomen en we staan stil bij de overleden mannen van het jaar.

We presenteren je tientallen foto's van het 5de en 6de jaar: optreden in deSingel, Rome, Firenze, Parijs, ... en de trap aan het zwembad, altijd goed voor een schone klasfoto. Die foto maken we opnieuw in de loop van de voormiddag, en tussendoor klinken we op wat goed was!

De oude VHS-opnamen van de hele Chrysostomos zijn gedigitaliseerd, dus als je nog eens de wasmachine-act, de Oscars, "New York" wil herbeleven, of het eerste optreden van Alain Rinckhout wil meemaken, ben je op het juiste adres Kasteelpleinstraat 31! Van 10.30 tot 12.30 samen met de klas, nadien receptie met iedereen en/of lekkere lunch voor wie vooraf inschrijft. http://olb.sintlievens.eu/artikels/activiteiten/oud-lln-dag/oud-leerlingendag_2018

Reünie 1993
Alumni
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.