Publicaties

Het oud-leerlingenboek

75 jaar Sint-Lievenscollege
50 jaar Oud-leerlingenbond

Het welslagen van 75 jaar Sint-Lievenscollege kan je meten aan zijn oud-leerlingen. Om hen was het tenslotte allemaal te doen. Generatie na generatie werd gevormd om de wijde wereld in te trekken. Wat is er sindsdien van hen geworden? Wie waren zij toen en wie zijn ze nu?

Het oud-leerlingenboek is uniek: het brengt het menselijk kapitaal van ons college in kaart, in woord én beeld. Uit het rijke archief diepten we de klasfoto’s op van zo goed als alle promoties die de school afleverde. Dankzij gedetailleerde identificaties vindt u er uzelf terug, uw kinderen, vader, broers of zussen. Tevens bundelt dit boek de meest recente adressen en beroepsgegevens van enkele duizend oud-leerlingen, evenals de coördinaten van alle oud-leraren en leraren.

Het oud-leerlingenboek roept met anekdotes en verhalen de sfeer van vervlogen tijden op. Tot slot brengt het een uitvoerig en levendig relaas van de geschiedenis van de Oud-leerlingenbond, van zijn oprichting vijftig jaar geleden tot nu. Dit verhaal van de vette en magere jaren helpt ons mee om vorm te geven aan de specifieke band tussen het college en zijn oud-leerlingen.

Auteurs & uitgave

Samenstelling: Jan Adriaenssens (LWI 95), Stefaan Caenepeel (LWI 74), Karl Scheerlinck (LW 80)
Uitgave: Oud-leerlingenbond Sint-Lievenscollege
Deze publicatie maakt deel uit van een vierdelige reeks naar aanleiding van het 75-jarige bestaan van het Sint-Lievenscollege.

Coördinatie uitgaven 75 jaar Sint-Lievenscollege: Karl Scheerlinck (LW 80)

Technische gegevens

352 pagina’s – 24 x 20 cm – binnenwerk 2 kleuren – kaft in kleur

Volledig uitgeput - niet meer te koop

 

Alumni
sluit

Bestel deze publicatie

Je kan deze publicatie bestellen, voor afhaling of voor levering per post!
Vul onderstaand formulier, klik op "verstuur bestelling" en schrijf het bedrag over op het bij de publicatie vermelde rekeningnummer. Eens we je betaling ontvangen hebben, krijg je een bericht dat je bestelling klaar ligt op de receptie van het college of per post is verstuurd naar het door jou opgegeven adres.

Alumni
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.