Jaarboek

Jaarboek 2018

Bestel en lees!

Waarom prijkt Gevaert op de cover van dit nieuwe Jaarboek? (Binnenin verschillende bijdragen over zijn belang toen én nu) (Binnenin talloze nooit eerder gepubliceerde familiefoto's, de laatste dateert trouwens van 2018).

Wat hebben volgende oud-leerlingen en oud-leraren gemeen? Jean-Marie Berckmans, Gunnar De Boel, Marc Hendrickx, Françis Van Dun, Stijn Cornelis, Jakke Hellemans, Joris Preckler, Manu Bruynseraede, Rik Rosiers, Edward Cockaerts, Albert De Wachter, Jaak Huyghe, Ulrike Vinks? Tien jaar na het overlijden van cultauteur JMH Berckmans (LW 72) leest u er alles over (Of bijna alles, want alles vindt u in het nieuwe boek https://www.uitgeverijvrijdag.be/cataloog/e-boek/schrijven-in-de-grauwzone-e-boek) (En Chris Ceustermans schreef ook voor ons Jaarboek)!

Wie was Pol Pijp? En was het nu Pauw of Pauwel voor de vrienden (Mijnheer Meulenaere (LG 38) voor zijn oud-leerlingen werd maar eventjes 97) (We blikken terug op deze straffe Sint-Lievensman)?

En ook: fraaie foto's van de diamanten, gouden en zilveren promoties 1958, 1968, 1993. Schoon volk, dat mooi pakt op papier!

En nog zoveel meer (waaronder: hoe ziet de jongste promotie aan tegen het leven, en wat onthouden ze van school)!

U krijgt het Jaarboek 2018 als betalend lid van het schooljaar 2018-2019 (ook de jongste promotie die in juni 2018 betaalde). Ofwel haalt u het op zondag 18 november in het college, ofwel wordt het u in de loop van de maand november of begin december per post toegestuurd.

Bestellen kan door overschrijving van € 20,00 (= lidmaatschap 2018-2019) op rekening BE36 7360 5457 3981 van OLB Sint-Lievenscollege Antwerpen.

 

Alumni
sluit

Bestel deze publicatie

Je kan deze publicatie bestellen, voor afhaling of voor levering per post!
Vul onderstaand formulier, klik op "verstuur bestelling" en schrijf het bedrag over op het bij de publicatie vermelde rekeningnummer. Eens we je betaling ontvangen hebben, krijg je een bericht dat je bestelling klaar ligt op de receptie van het college of per post is verstuurd naar het door jou opgegeven adres.

Alumni
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.