OLB

Jaarboek

Jaarboek 2013

Jaarboek 2013

Het Jaarboek brengt hulde aan oud-priesterleraren Louis Vanden Berghe en Eduard Cockaerts en erevoorzitter OLB Jos J. Couturier.

In enkele bijdragen wuiven we verschillende leraren uit: Johan De Peuter, Maryse Roelants, Gerd Stevens, Hugo De Klerk, Mark Laenen.

Daarnaast focust het Jaarboek op de gevolgen van de V-bommencampagne op de gebouwen en het schoolleven van Mère Jeanne, Terninck en Sint-Lievens, met nooit eerder gepubliceerde foto's en getuigenissen.

Figuur van het jaar is oud-leerling Jan Yoors, kleinzoon van kunstglazenier Eugeen Yoors. We wijden een artikel aan deze wereldvermaarde kunstenaar.

Erratum p. 121: Het copyright van de foto van het door een V-bom vernielde Terninckinstituut berust niet bij het Stadsarchief Antwerpen maar bij Katoen Natie.

Bestel dit Jaarboek

De betalende leden OLB Sint-Lievenscollege van 2013 konden dit Jaarboek ofwel oppikken tijdens de receptie van de Oud-leerlingendag. Alle andere leden kregen het in de tweede helft van november of eerste helft van december in de bus bezorgd.

Ben je betalend lid 2013 en ontving je exemplaar niet? Stuur ons een e-mail.

Prijs Jaarboek vanaf 2015:  € 4,00 + eventueel € 4,00 voor de verzending.

Gebruik het formulier hiernaast. Kom het bij voorkeur ophalen op de receptie van het college, Kasteelpleinstraat 31 (schooldagen 08.45 - 17.15 u., woensdag 8.45 - 15.30 u.) of laat het opsturen.

Woon je in het buitenland, vraag ons dan naar de verzendingsprijs.

Schrijf het verschuldigde bedrag over met vermelding "Jaarboek 2013"

IBAN BE60 8804 7029 7170
BIC BBRUBEBB


 

OLB
sluit

Bestel deze publicatie

Je kan deze publicatie bestellen, voor afhaling of voor levering per post!
Vul onderstaand formulier, klik op "verstuur bestelling" en schrijf het bedrag over op het bij de publicatie vermelde rekeningnummer. Eens we je betaling ontvangen hebben, krijg je een bericht dat je bestelling klaar ligt op de receptie van het college of per post is verstuurd naar het door jou opgegeven adres.

OLB
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.