
Oud-leerlingendag 2014
16 november wordt ongetwijfeld een regenachtige dag. Je kan je tijd verdoen op uw iPad maar waarschijnlijk hebben wij iets beters voor jou: de jaarlijkse Oud-leerlingendag.
Ben je al jaren niet meer op het college geweest? Heb je zin in een namiddag met wat inhoud en een fijn gesprek/wederzien?
Kijk dan vlug hieronder wanneer je wil aansluiten en trommel je klasgenoten op. Zowel voor de jongere als oudere oud-leerling is er wat te beleven.
Ben je daarenboven afgestudeerd in 1954, 1964 of 1989? Dan heb je wat te vieren en word je door ons extra verwend!
Programma Oud-leerlingendag 2014
- 10.00 u campus Amerikalei ontvangst met koffie
- 10.30 u campus Amerikalei Sint-Lievens Misviering met Herman Dupre (LG 53)
- 11.15 u wandeling in groep naar het echte Sint-Lievenscollege aan de Kasteelpleinstraat
- 11.30 u korte bruisende toespraken over hoe het met het college en met uw bond gesteld is
- 12.00 u TWINTIG MINUTEN AAIPADLOZE ZONDAG...
GUIDO GIEBENS* (LW 64) neemt ons mee op een korte odyssee langs Vlaamse en internationale velden, op zoek naar raakvlakken tussen de echte wereld en het onderwijs. Wat hebben de intussen oude zakken geleerd van deze wereld van vandaag en hoe zouden innovatieve onderwijsmethodes de nieuwe generatie kunnen voorbereiden op wat er komt?
- 12.30 u HERBELEEF UW FAVORIET SINT-LIEVENSMOMENT TER PLAATSE (vrij aansluiten)
Begeleide retrotour voor wie afstudeerde in 1989
Begeleide retrotour voor al wie afstudeerde vóór de kleurentelevisie
Toekomstwandeling, zicht op de Sint-Lievensinfrastructuur van de toekomst
NIEUW! Lagereschoolwandeling met Ingrid Van Roy
- 12.30 u balkon zaal D APERITIEF knabbel en babbel met je klasgenoten en met je oud-leraren
REUNIEFOTO’S
- 14.15 u Zaal D BUFFET met verplichte voorinschrijving
29 € voor leden, 39,50 € voor niet-leden
Overschrijving graag op IBAN BE60 8804 7029 7170 (BIC BBRUBEBB)
met vermelding naam, voornaam en promotie (afstudeerrichting en -jaar)
KOUD BUFFET
Gepocheerde zalm
Tomaatje gevuld met krabsla
Visterrine met scampi
Rundscarpaccio met ruccola
Wildpâté
Créme van pompoen met gerookte eendenborst
Pasta pesto
Aardappelsla
Rijstsalade
Assortiment sauzen en brood
WARM BUFFET
Kalkoenfilet met dragon, boontjes en tomaatjes
Victoriabaars met kruidensaus
Canneloni met ricotta, spinazie en safraansaus
DESSERT + KOFFIE
Duo van chocolade
Fruittaartje
Aarzel niet en contacteer je klasgenoten en spring binnen!
*Wie is GUIDO GIEBENS (LW 64)?
- Scheikundig ingenieur KU Leuven 1970
- Consultant kwaliteitszorg en verbetering in productie- en dienstenbedrijven
- Oprichter en eerste directeur van Universitair Bedrijvencentrum Antwerpen
nu nog actief als
- Deeltijds gastdocent UA faculteit Ontwerpwetenschappen (opleiding Productontwikkeling)
- Lid Milieuraad Aartselaar
