Oud-lln-dag

Alumnidag 2021 - Extra info

Enkele dagen na de laatste bestuursvergadering van Sint-Lievens Alumni besliste het federaal overlegcomité om bijkomende coronamaatregelen op te leggen voor onder meer evenementen, horeca en schoolfestiviteiten. De Alumnidag voldoet aan deze criteria.

Concreet zal iedere bezoeker een geldig covid safe ticket moeten voorleggen om toegang te krijgen tot het college op 14 november.
Deze beslissing verkiezen we boven een aparte regeling voor de rondleiding en het diner.

We baseren ons op de volgende, officiële richtlijnen:

Voor eetfestijnen en andere schoolfeesten worden de regels van de bredere samenleving gevolgd. Voor eetfestijnen betekent dit dat een covid safe ticket vereist is.
https://onderwijs.vlaanderen.be/nl/nieuws/update-corona-aanpassing-maatregelen-in-onderwijs


Voor publieke evenementen stelt de federale regering het gebruik in van het covid safe ticket voor evenementen vanaf 200 personen binnen en 400 personen buiten. Bij gebruik van het covid safe ticket vervalt de mondmaskerplicht.
https://www.info-coronavirus.be/nl/news/occ-2610/

Deze beslissing is genomen in samenspraak met de directie van het college en de preventieadviseur. Aangezien Sint-Lievens Alumni verantwoordelijk is voor de organisatie, willen we dit in de veiligst mogelijke omstandigheden doen.

De school beschikt in de leslokalen over CO2-meters. De lokalen worden ook permanent verlucht. Niet onbelangrijk: alle medewerkers van Sint-Lievens Alumni, met inbegrip van de bediening tijdens het diner, zullen verplicht een mondneusmasker dragen. Wens je zelf een mondneusmasker te dragen? Doe dit dan zeker als je extra gerust wil zijn.

Mocht je onvoldoende vertrouwd zijn met het covid safe ticket, dan geven we hieronder nog eens mee hoe je dat kan opvragen en hoe het juist werkt:


Covid Safe Ticket (CST), ook wel covidcertificaat genoemd

Hoe opvragen?
Om je persoonlijke covid-certificaat te verkrijgen, installeer je de CovidSafeBE-app.
- Zoek op ‘CovidSafeBE’ in de App Store van Apple of de Google Play Store.

Gebruik je liever een website? Dan kan je terecht op één van onderstaande overheidswebsites om jouw certificaat te downloaden.
https://www.mijngezondheid.belgie.be/
https://burgerprofiel.vlaanderen.be/
https://helena.care/
https://www.myhealthviewer.be/#/login

Op vraag kan je jouw covidcertificaat ook per post ontvangen.
- Bel naar 078 78 78 50 (24/24 bereikbaar)

Wanneer ben ik toegelaten?
Het CST of coronacertificaat geeft je groen licht…
- 14 dagen na de tweede vaccinatie of
- 1,5 uur na de invoering van een negatieve coronatest door een testlabo of
- 11 dagen na invoering van een hersteltest door een testlabo

Ben je net om een derde vaccinatie geweest? Laat dan je tweede QR-code in de CovidSafeBE-app zien.
- Meer informatie op https://covidsafe.be/ of op 078 78 78 50.
 

Mijn betaling is gestort, maar ik kan helaas niet meer komen

Dat is geen probleem. U kan een terugstorting aanvragen op basis van uw volledige naam en promotie. De snelle omschakeling in het federale coronabeleid is voor iedereen een aanpassing. Alle begrip hiervoor.
 

Postmailing

Ook wij zijn verrast door de snelle wijziging in de coronamaatregelen. We hebben zo bijvoorbeeld niet de kans om onze leden die per post hun uitnodiging voor de Alumnidag ontvingen tijdig te verwittigen van deze maatregelen. Mogen we vragen om deze mail zo veel mogelijk te delen met uw vroegere klasmakkers? Wie zich inschreef op het diner en niet over een bij ons gekend e-mailadres beschikt, zullen we in de mate van het mogelijke telefonisch contacteren.


Jaarboek

Elk jaar voorzien we de uitgave van het jaarboek op de Alumnidag (vroeger: jaarvergadering). Dit jaar zullen we het boek uitzonderlijk niet op die dag presenteren. Corona is weerom de boosdoener. Niet getreurd, je krijgt er een dik boek voor in de plaats met meteen ook de foto’s en artikels van de Alumnidag 2021 in. Kort op de bal als cadeau voor de extra maanden geduld.

Elk betalend lid krijgt het jaarboek per post toegezonden in het voorjaar van 2022 (tenzij je als jong-alumnus koos voor afhaling op het college).

Lid worden? Klik meteen door naar onze tarieven. Je lidgeld is geldig tot en met ontvangst van het jaarboek 2020-2021.
Alumni
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.