Extra

Deel je ervaring met 6dejaars

Gezocht: studenten met ervaring

We doen een beroep doen op jou, als oud-leerling van Sint-Lievens die op dit moment studeert of pas bent afgestudeerd.

Op vrijdag 23 februari om 19.30u organiseren we een ontmoetingsmoment tussen onze zesdejaars (aso en tso) en de oud-leerlingen. Je herinnert je vast nog wel hoe je in je laatste jaar op het college op zoek ging naar informatie over de studierichting die je wilde kiezen en welke universiteit of hogeschool het best zou beantwoorden aan je wensen. De Oud-leerlingenbond en het college willen onze zesdejaars daarbij helpen en ze de gelegenheid geven om met jou over je ervaringen te spreken.

Studiekeuzeavond in Sint-Lievens

Begin januari vragen we onze leerlingen over welke studierichtingen ze informatie wensen. We doen ons best om iemand te vinden die daarover uitleg kan geven. Indien je bereid bent om dat te doen, nu of volgend jaar, stuur dan een e-mail met jouw gegevens naar ons (olb@slca.be) met je naam, adres, e-mailadres, studierichting, onderwijsinstelling).

De gesprekken zullen gaan tussen een oud-leerling en maximaal drie leerlingen. We nemen contact op met jou als er een vraag is van onze leerlingen naar jouw studierichting. Indien er op dit moment geen vragende leerlingen zijn, nemen we ook contact op om je te bedanken voor je aanbod en dan volgt er misschien een uitnodiging in 2019.

Jullie oud-leraren zullen jullie ontvangen met een brede glimlach en zorgen voor een drankje en een hapje.

De OLB organiseert dit samen met de leraren Dries Cromheecke, Karl Scheerlinck (LW 80), Luc Van den Broeck en Sarah Wielandts.

Deel je ervaring met 6dejaars
Alumni
sluit

Geen toegang

U moet ingelogd zijn om dit bestand te kunnen downloaden.
Nog geen profiel? Registreer u dan nu.